Installatietechniek Koeleman Elektro Mijdrecht
Installatietechniek Koeleman Elektro Mijdrecht

Installatie

Koeleman Elektro heeft niet alleen een winkel met grote showroom in Mijdrecht, maar is ook al meer dan 65 jaar een gespecialiseerd installatiebedrijf. Behalve installatiewerk voor bedrijven leveren wij ook onze diensten aan particulieren.

Dit gaat van complete nieuwbouw installaties tot het aanleggen van een stopcontact of verlichtingsarmatuur.

  • Ruime experience store
  • Goed bereikbaar, parkeerplaats voor de deur
  • Bij ons neemt u niet alleen een product af, maar we zorgen dat het thuis op de juiste plek komt te staan én dat u er direct mee aan de slag kunt.

Wat klanten over ons zeggen

Miele vaatwasmachine gekocht. Eerst snelle en prettige mailwisseling over de keuze van de machine. Daarna een fijne, duidelijke en uitgebreide uitleg in de winkel en top-bezorgservice! Machine deskundig aangesloten, ingesteld en opnieuw een uitleg over de werking, heel fijn!

- Monique
Ik kocht een nieuwe Nespresso machine met een actie. 100 cups voor maar €15,-. Na aanmelden op de site van Nespresso bleek Koeleman Elektro uitgesloten zijn van Deelname aan deze actie. Kim van Koeleman Elektro heeft voor mij met Nespresso gebeld én ik mocht uiteindelijk wél de cups bestellen! Foutje van Nespresso, maar ik kan nu extra genieten van het Nespresso Apparaat, dankzij de TOPPER Kim van Koeleman Elektro. Dank je wel voor je geweldige inzet in mijn verhaal. En daarom kom ik graag bij jullie! Ga zo door…
- Trudy

Goed assortiment van de betere duurzame huishoudelijke apparaten. Deskundig personeel die je allervriendelijkst helpen.

- Frans Heerens

Snelle reparatie manchet wasmachine. Redelijk factuurbedrag.

- Elise

Goed Advies, Vriendelijke bediening, service en nazorg prima.

- Roel de Haan

Installatiehulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

https://koelemanelektro.nl

Koeleman Elektro heeft behalve de winkel ook al 65 jaar een gespecialiseerd installatiebedrijf. Ook bij onze installatiewerkzaamheden leveren wij de zelfde service en inzet die u van ons gewend bent!


Meer over Installatie

Installatie bij renovatie

U kunt bij ons terecht voor installatiewerk bij complete renovatie van bestaande woningen, winkels, kantoren en andere bedrijfspanden. We zijn vaak te vinden bij complexe projecten. Daarbij worden complete panden verduurzaamd met slimme techniek, met Led verlichting met aanwezigheidsmelders, laadpalen voor elektrische auto's, automatische zonwering en beveiligingsinstallatiewerk.

Installatie ontwerp

Wij ontwerpen samen met de architect / opdrachtgever lichtplannen, schakelplannen en installatieplannen voor slimme huisautomatisering. Veel installatiewerk is onderdeel van een totale renovatie, waarbij een compleet pand wordt gestript en het geheel inclusief de modernste installatietechniek opnieuw wordt opgebouwd met allerlei vormen van automatisering van verlichting, zonwering en beveiliging.

Installatie team

Ons team bestaat uit elf elektromonteurs, die worden geholpen door twee man in de serviceplanning. Ons werkgebied bevindt zich tussen Haarlem, Amsterdam, Hilversum en Utrecht, maar we maken ook wel uitstapjes buiten de regio.

Vaak wordt een deel van het installatiewerk in onze werkplaats voorbereid, complete schakelkasten en besturingseenheden worden bij ons in huis opgebouwd en getest, waarna ze op het juiste moment in het werk kunnen worden geplaatst. Of het nu gaat om een serie laadpalen voor elektrische auto's, een auditorium of een thuisbioscoop, met ons kunt u alle kanten op.

Daag ons uit met uw installatieprobleem

Ook als particulier bent u van harte welkom om ons met uw installatieprobleem uit te dagen. Het plaatsen van een nieuwe groepenkast, of het compleet vervangen van de elektrische installatie van uw woning nemen we graag aan.

Vertrouwd, alles uit één hand

Het installatiewerk wordt door onze eigen elektromonteurs gedaan. Vertrouwd en alles uit één hand. We hebben een grote voorraad installatiemateriaal en een grote keuze uit schakelmateriaal, van standaard inbouw, tot luxe afgewerkt designmateriaal.

Neem contact met ons op, bel ons op 0297-261485 of mail met peter@koelemanelektro.nl en daag ons uit!