Installatietechniek Koeleman Elektro Mijdrecht
Installatietechniek Koeleman Elektro Mijdrecht

Installatie

Koeleman Elektro heeft niet alleen een winkel met grote showroom in Mijdrecht, maar is ook al meer dan 60 jaar een gespecialiseerd installatiebedrijf. Behalve installatiewerk voor bedrijven leveren wij ook onze diensten aan particulieren.

Dit gaat van complete nieuwbouw installaties tot het aanleggen van een stopcontact of verlichtingsarmatuur.

  • Ruime experience store
  • Goed bereikbaar, parkeerplaats voor de deur
  • Bij ons neemt u niet alleen een product af, maar we zorgen dat het thuis op de juiste plek komt te staan én dat u er direct mee aan de slag kunt.

Installatiehulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

https://koelemanelektro.nl

Koeleman Elektro heeft behalve de winkel ook al meer dan zestig jaar een gespecialiseerd installatiebedrijf. Ook bij onze installatiewerkzaamheden leveren wij de zelfde service en inzet die u van ons gewend bent!

Wat klanten over ons zeggen

Vriendelijk behulpzaam en goede informatie

- Nanco Bakker

Mooie winkel, deskundig en goed, leveren in alle opzichten kwaliteit

- Peter de Bruijn

Geweldig mooie zaak en goede service Wij hebben een soundsystem van Harman/Kardon aangeschaft maar werkte niet naar behoren. Tot 2x toe is er een monteur langs geweest en deze kon het probleem niet goed vinden. Zonder moeilijk doen is ons systeem vervangen voor een nieuwe . Deze werkt fantastisch. Bedankt Koeleman Elektro

- Patricia de Nijs

Mijn complimenten voor de uitstekende service van Wim die bij mij een kabel aan moest leggen. Zeer professioneel en vriendelijk.

- Mevr. J. Schuler- Christiano
Snelle storingsanalyse, helaas einde bericht voor de vaatwasser, economisch total-loss. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Kan gebeuren.
- Volker

Meer over Installatie

Installatie bij renovatie

U kunt bij ons terecht voor installatiewerk bij complete renovatie van bestaande woningen en kantoren. We zijn vaak te vinden bij complexe projecten. Daarbij worden complete panden verduurzaamd met slimme techniek, met Led verlichting met aanwezigheidsmelders, laadpalen voor elektrische auto's, automatische zonwering en beveiligingsinstallatiewerk.

Installatie ontwerp

Wij ontwerpen samen met de architect / opdrachtgever lichtplannen, schakelplannen en installatieplannen voor slimme huisautomatisering. Veel installatiewerk is onderdeel van een totale renovatie, waarbij een compleet pand wordt gestript en het geheel inclusief de modernste installatietechniek opnieuw wordt opgebouwd met allerlei vormen van automatisering van verlichting, zonwering en beveiliging.

Installatie team

Ons team bestaat uit elf elektromonteurs, die worden geholpen door twee man in de serviceplanning. Ons werkgebied bevindt zich tussen Haarlem, Amsterdam, Hilversum en Utrecht, maar we maken ook wel uitstapjes buiten de regio.

Vaak wordt een deel van het installatiewerk in onze werkplaats voorbereid, complete schakelkasten en besturingseenheden worden bij ons in huis opgebouwd en getest, waarna ze op het juiste moment in het werk kunnen worden geplaatst. Of het nu gaat om een serie laadpalen voor elektrische auto's, een auditorium of een thuisbioscoop, met ons kunt u alle kanten op.

Daag ons uit met uw installatieprobleem

Ook als particulier bent u van harte welkom om ons met uw installatieprobleem uit te dagen. Het plaatsen van een nieuwe groepenkast, of het compleet vervangen van de elektrische installatie van uw woning nemen we graag aan.

Vertrouwd, alles uit één hand

Het installatiewerk wordt door onze eigen elektromonteurs gedaan. Vertrouwd en alles uit één hand. We hebben een grote voorraad installatiemateriaal en een grote keuze uit schakelmateriaal, van standaard inbouw, tot luxe afgewerkt designmateriaal.

Neem contact met ons op, bel ons op 0297-261485 of mail met peter@koelemanelektro.nl en daag ons uit!