Openingstijden en thuisbezorgen bij Koeleman Elektro

16-03-2020

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Zo ook bij ons. In deze update leest u onder andere de maatregelen die wij treffen om u alsnog zoveel mogelijk de service te bieden die u van ons gewend bent.

Openingstijden

Op maandagochtend is onze winkel gesloten. We zijn die ochtend bezig met het herinrichten van de winkel voor de komende week en met administratie, onderhoud en schoonmaakwerk.

Op maandag is onze winkel vanaf 13:00 uur geopend. 

Dinsdag t/m zaterdag zijn we vanaf 09:00 uur geopend. We zijn doordeweeks vanaf 8:00 uur telefonisch bereikbaar en op zaterdag vanaf 09:00 uur.


Winkelbezoek

Het is een spannende tijd die we met z'n allen meemaken. We houden ons aan de RIVM-regels, dus geven geen hand en houden wat meer afstand. In onze grote showroom demonstreren en bedienen wij de apparatuur. We zijn er voor u.


Service

Onze koffie is nog steeds vers gezet en als u dat op prijs stelt, nodigen we u uit om uw handen te wassen in onze demonstratiekeuken waar de Quooker warmwaterkraan is geïnstalleerd. Natuurlijk zorgen we als vanouds dat uw nieuwe aankoop tot in uw kofferbak op ons gratis en deels overdekte parkeerterrein wordt afgeleverd. Tenzij u de voorkeur geeft aan het laten bezorgen en eventueel installeren van uw aankoop.


Assortiment

Heeft u geen mogelijkheid om naar onze winkel te komen? Kijk dan eens in onze online catalogus op onze website. Daar zijn ruim 500 artikelen uit ons uitgebreide assortiment te vinden. Heel veel van die artikelen zijn in onze winkel te bekijken en te ervaren, maar we kunnen ook (voorraad)artikelen op zicht leveren. Een mooi artikel gevonden? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.


Koeleman Cadeaubon

Iets te vieren of iemand verrassen met een leuk cadeau? Dat kan met de Koeleman Cadeaubon. Deze is er voor elk budget. U bepaalt en betaalt het bedrag en wij doen de rest. Wij vullen de bon in en als u geen mogelijkheid hebt om de bon te komen ophalen of te bezorgen, versturen we de bon naar uw huisadres of naar de gelukkige ontvanger.


Advies en Verkoop

We hebben geen webshop. We zijn, als u niet in de gelegenheid bent naar onze winkel te komen, natuurlijk telefonisch bereikbaar voor advies en verkoop.


Afrekenen

Betalen kan online, vóóraf of ná installatie. Contant afrekenen kan ook, maar dan het liefst zonder handcontact.


Afleveren en installeren

We bezorgen uw nieuwe apparatuur met onze eigen auto's en installeren uw nieuwe apparatuur met onze eigen monteurs. Onze monteurs hebben handgel in de auto en houden zich aan alle RIVM-richtlijnen die op de dag van aflevering gelden. Natuurlijk komen onze mensen graag bij u thuis voor installatie, tenzij u zelf de apparatuur installeert en in gebruik neemt. In dat geval bezorgen we tot aan de voordeur.


Onderhoud en installatie

Het is vaak druk aan de telefoon. Als u vragen heeft voor onderhoud, service en installatie van uw apparatuur kan het zijn dat we even minder goed bereikbaar zijn. We vragen u om uw begrip voor de eventuele langere wachttijd.


Onderdelen

Een tip van ons als u onderdelen voor uw apparatuur zoekt: maak een fotootje van het typenummer en serienummer van het apparaat (en eventueel het defecte onderdeel) en stuur die foto mee in een e-mail naar info@koelemanelektro.nl. Dat maakt het uitzoeken van de juiste onderdelen een stuk eenvoudiger.


Contactformulier

Stuur in niet dringende gevallen alstublieft uw vraag via het contactformulier. We bellen u dan tussen 15:00 en 17:00 uur terug.

We vertrouwen erop dat de maatregelen die we hebben genomen u zo veel mogelijk van dienst zijn en hopen u spoedig weer in onze winkel te mogen begroeten.

 

Namens het team van Koeleman Elektro
Peter Koeleman