Winkel geopend voor afhalen van uw bestelling

09-02-2021

Beste relatie,

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Zo ook bij ons. In deze update leest u onder andere de maatregelen die wij treffen om u alsnog zoveel mogelijk de service te bieden die u van ons gewend bent.

 

Winkelsluiting
Onze winkel is helaas nog gesloten, maar we zijn natuurlijk bereikbaar voor advies en verkoop. Ons installatiebureau blijft geopend.

Afhalen?
U kunt vanaf woensdag 10 februari uw vooraf bestelde artikelen bij ons afhalen en per pin afrekenen. Tussen uw bestelling en het afhaalmoment moet volgens de coronaregels minimaal vier uur tijd zitten. We houden u natuurlijk op de hoogte wanneer uw bestelling kan worden afgehaald.

Laten bezorgen? 
Wij bezorgen uw bestelling in overleg bij u op locatie. Wij bezorgen binnen en buiten De Ronde Venen. Bezorging bij een orderbedrag vanaf € 50,00 is binnen De Ronde Venen gratis. Daaronder berekenen we € 3,95 afleverkosten. Buiten De Ronde Venen is bezorging in overleg mogelijk. 

Advies en Verkoop
We zijn telefonisch bereikbaar (0297-261485) en via Whatsapp chat voor advies en verkoop. Heeft u een leuk artikel gevonden? Bestel het dan via de WhatsApp bestelknop bij het betreffende artikel. We reageren zo snel mogelijk tijdens kantooruren met een indicatie van de levertijd. We hebben niet alle artikelen uit onze catalogus op voorraad. 

Assortiment
Kijk eens in onze online catalogus op onze website. Daar zijn ruim 600 artikelen uit ons uitgebreide assortiment te vinden. 

Artikelen of onderdelen bestellen?
We zijn telefonisch, via e-mail, maar vanaf nu ook (bij voorkeur) via WhatsappChat bereikbaar.  n.b. U kunt niet bellen naar ons WhatsApp nummer. 

Stel uw vraag of plaats uw bestelling via Whatsapp en we reageren zo snel mogelijk tijdens onze kantooruren. Vergeet u niet uw naam te vermelden? 

Koeleman Cadeaubon
Iets te vieren of iemand verrassen met een leuk cadeau? Dat kan met de Koeleman Cadeaubon. Deze is er voor elk budget. U bepaalt en betaalt het bedrag en wij doen de rest. Wij vullen de bon in versturen de bon naar uw huisadres of naar de gelukkige ontvanger.

Laten installeren?
We bezorgen uw nieuwe apparatuur met onze eigen auto's en installeren met onze eigen monteurs. Onze monteurs hebben handgel in de auto en houden zich aan alle RIVM-richtlijnen die op de dag van aflevering gelden. Natuurlijk komen onze mensen graag bij u thuis voor installatie, tenzij u zelf de apparatuur installeert en in gebruik neemt. In dat geval bezorgen we tot aan de voordeur. 

Afrekenen
Betalen kan vóóraf of ná installatie. We hebben een mobiel pinapparaat bij ons. Pinnen kan op locatie. Contant afrekenen kan bij uitzondering ook, maar dan alleen 'gepast' en zonder handcontact.

Contactformulier
Stuur in niet dringende gevallen alstublieft uw vraag via het contactformulier op onze website. We bellen u dan tussen 15:00 en 17:00 uur terug.

We vertrouwen erop dat de maatregelen die we hebben genomen u zo veel mogelijk van dienst zijn en hopen u vanaf 10 februari weer in onze winkel te mogen begroeten om uw bestellingen te kunnen afhalen. We zijn en blijven er voor u.

Wij wensen u veel succes en vooral een goede gezondheid tijdens deze ingewikkelde periode

Het team van Koeleman Elektro