Suit Supply

De winkel van Suit Supply in Haarlem is grondig verbouwd. Maar daar merkten de klanten gelukkig weinig van. Suit Supply had namelijk pal naast de winkel in de Zijlstraat een heuse pop-up store laten inrichten. Wij hebben in opdracht van de aannemer, WJ Projects in Amsterdam, het installatiewerk mogen doen.

Wat hebben we toch een mooi vak. Meer weten over ons werk, of werken bij Koeleman? Bel ons op 0297-261485 of mail naar Peter@koelemanelektro.nl om kennis te maken.

Installatiehulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

https://koelemanelektro.nl

Bij Koeleman kunt u terecht voor installatiemateriaal voor bekabeling, schakelmateriaal en alles wat u voor uw installatiewerk nodig heeft.

Als u uw klus wilt uitbesteden, of assistentie nodig heeft omdat u zelf niet aan uw installatie wilt (of mag) werken, helpen we u graag.

Bijvoorbeeld met het aanleggen van een extra groep in de meterkast of het installeren van een nieuwe aardlekschakelaar. Of het compleet vervangen van de installatie bij grotere renovaties.

Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto? Of uw huis 'smart' maken? Of de installatie voorbereiden voor zonnepanelen of uw gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat? Daar zijn wij voor!

Ons werkgebied bevindt zich tussen Haarlem, Amsterdam, Hilversum en Utrecht, maar we maken ook wel uitstapjes buiten de regio.

Neem contact op: