Google maps laden...

Contact

n.b. Update 28 april 2021:

We mogen u weer als klant ontvangen. Gelukkig kunnen we weer als vanouds advies geven in onze winkel. 

Een afspraak maken is niet meer verplicht, maar kan nog steeds natuurlijk. We mogen één klant per 25m2 winkeloppervlak ontvangen.

We hebben gelukkig een grote, ruim opgezette winkel waardoor het niet snel te druk zal zijn, maar het kan voorkomen dat u even moet wachten. We danken u voor uw begrip. 

 

We zijn gevestigd aan de Genieweg, hoek Industrieweg in Mijdrecht, gemeente De Ronde Venen.

De Industrieweg is de hoofdroute door het Mijdrechtse bedrijventerrein. Daaraan zijn veel mooie bedrijven gevestigd voor de zakelijke en de particuliere klant.

Onze naaste buren zijn interieurspecialist, keukenadviseur, computerwinkel, een grote bouwmarkt met een voordelig tankstation op het terrein, en een aantal autodealers. Reden genoeg om een keer naar Mijdrecht te komen.

We hebben een eigen, ruim, gratis en gedeeltelijk overdekt parkeerterrein voor de deur. Maar ook op de fiets en met het openbaar vervoer zijn we prima bereikbaar. Ook voor minder validen is onze winkel prima toegankelijk. 

U bent van harte welkom onze winkel te bezoeken. Onze openingstijden vindt u onderaan deze pagina. 

Neem contact met ons op, telefonisch, via WhatsappChat of via het contactformulier en maak een afspraak met één van onze specialisten! 

We zijn u graag van dienst. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.