Koeleman Elektro Genieweg Mijdrecht
Koeleman Elektro Genieweg Mijdrecht
Koeleman Elektro Genieweg Mijdrecht
Koeleman Elektro Genieweg Mijdrecht

Over ons

Koeleman Elektro heeft niet alleen een winkel met grote showroom in Mijdrecht, maar is ook al meer dan 66 jaar een gespecialiseerd installatiebedrijf. Behalve installatiewerk voor bedrijven leveren wij ook onze diensten aan particulieren.

Dit gaat van complete nieuwbouw installaties tot het aanleggen van een stopcontact of verlichtingsarmatuur.

We zien u graag in Mijdrecht!

Vacatures
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken. 

Voor onze servicedienst of ons installatiebureau. Geïnteresseerd? Op onze vacaturepagina vind je alle informatie. Van harte welkom!

 

Wat klanten over ons zeggen

Goede service, vriendelijk personeel

- Ron van Buuren

Echt top

- Yvonne van der Burg

Miele vaatwasmachine gekocht. Eerst snelle en prettige mailwisseling over de keuze van de machine. Daarna een fijne, duidelijke en uitgebreide uitleg in de winkel en top-bezorgservice! Machine deskundig aangesloten, ingesteld en opnieuw een uitleg over de werking, heel fijn!

- Monique

Goed assortiment van de betere duurzame huishoudelijke apparaten. Deskundig personeel die je allervriendelijkst helpen.

- Frans Heerens

Snelle reparatie manchet wasmachine. Redelijk factuurbedrag.

- Elise

Installatiehulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

https://koelemanelektro.nl

Bij Koeleman kunt u terecht voor installatiemateriaal voor bekabeling, schakelmateriaal en alles wat u voor uw installatiewerk nodig heeft. Als u uw klus wilt uitbesteden, of assistentie nodig heeft omdat u zelf niet aan uw installatie wilt (of mag) werken, helpen we u graag. Bijvoorbeeld met het aanleggen van een extra groep in de meterkast of het installeren van een nieuwe aardlekschakelaar. Of het compleet vervangen van de installatie bij grotere renovaties. Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto? Of uw huis 'smart' maken? Of de installatie voorbereiden voor zonnepanelen of uw gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat? Daar zijn wij voor! Ons werkgebied bevindt zich tussen Haarlem, Amsterdam, Hilversum en Utrecht, maar we maken ook wel uitstapjes buiten de regio.

Maak direct een afspraak