Installatie ontwerp

Wij ontwerpen samen met de architect / opdrachtgever lichtplannen, schakelplannen en installatieplannen voor slimme huisautomatisering.

Veel installatiewerk is onderdeel van een totale renovatie.

Hierbij wordt een pand volledig gestript. Daarna wordt het geheel inclusief de modernste installatietechniek opnieuw opgebouwd met allerlei vormen van automatisering van verlichting, zonwering en beveiliging.

Installatiehulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

https://koelemanelektro.nl

Bij Koeleman kunt u terecht voor installatiemateriaal voor bekabeling, schakelmateriaal en alles wat u voor uw installatiewerk nodig heeft.

Als u uw klus wilt uitbesteden, of assistentie nodig heeft omdat u zelf niet aan uw installatie wilt (of mag) werken, helpen we u graag.

Bijvoorbeeld met het aanleggen van een extra groep in de meterkast of het installeren van een nieuwe aardlekschakelaar. Of het compleet vervangen van de installatie bij grotere renovaties.

Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto? Of uw huis 'smart' maken? Of de installatie voorbereiden voor zonnepanelen of uw gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat? Daar zijn wij voor!

Ons werkgebied bevindt zich tussen Haarlem, Amsterdam, Hilversum en Utrecht, maar we maken ook wel uitstapjes buiten de regio.

Neem contact op: