Domotica

Automatisering van functies in en om het huis noemen we ook wel huisautomatisering of domotica.

Domotica is populair

In nieuwbouwwoningen staat huisautomatisering vaak al in de eerste bouwtekeningen. Maar bij verbouwingen of renovatie in bestaande bouw, denken de meeste mensen niet meteen aan domotica. ‘Huisautomatisering is duur’, wordt vaak gedacht. Maar dat is niet terecht. Met kleine aanpassingen aan bestaande installaties kun je vaak al flinke sprongen maken.

Denk aan het gemak van geautomatiseerde verlichting in en rond uw huis. Dat is vaak de eerste stap die mensen zetten bij domotica. Daarna kiezen veel mensen ervoor om de toegangscontrole en beveiliging te automatiseren.

Koeleman Elektro is een van de ElectroStyling interieurspecialisten. Ons vakmanschap helpt u om de juiste keuzes te maken. Door onze jarenlange ervaring op installatiegebied, zijn wij dé adviseur op het gebied van domotica en beveiligingssystemen. Wij zijn specialist in huisautomatisering.

Denkt u erover om domotica te laten installeren in uw huis? Wij nemen alle zorg uit handen. We spreken met u af welk installatiewerk nodig is. Bestaande installaties kunnen wij direct aanpassen. Uitgangspunt is dat uw installatie toekomstbestendig wordt. Dat betekent niet dat u alles meteen hoeft aan te passen. Onze elektrospecialisten ontwerpen de installatie zo dat u die later eenvoudig kunt uitbreiden.

Domotica installeren ingewikkeld?

Een domotica-installatie samenstellen, is betrekkelijk eenvoudig. Uit een aantal standaardcomponenten maakt u uw keuze. Deze componenten koppelen wij aan een centrale besturingseenheid. Dat kan met behulp van bedrading of via betrouwbare draadloze technologie. Wij leveren Z-Wave componenten met RF 2-wegcommunicatie. Daarmee is uw huisautomatisering uitstekend beveiligd tegen misbruik.

Veel aanbieders van domotica leveren zogenaamde 'startpakketten'. Deze zijn gebaseerd op de gemiddelde basisbehoefte. Ook wij kunnen een startpakket leveren, maar gaan in ons ontwerp en installatie wel een paar stappen verder.

Wij zijn ook specialist in het ZigBee-protocol met open communicatie. Dat is de standaard voor grotere installaties voor huisautomatisering, beveiliging en energiemanagement.

Domotica voor elk interieur

Wij installeren de zichtbare en onzichtbare techniek van uw huisautomatisering. Netjes afgewerkt en veilig. Uiteraard leveren wij ook het programmeerbaar schakelmateriaal. Dat is er in klassieke en moderne uitvoeringen. De keuze in design is groot. Daardoor past domotica in elk interieur.

Huisautomatisering bedien je via een touchscreen met afstandsbediening. Of via een app op uw smartphone of tablet. De mogelijkheden zijn legio. Huisautomatisering is dus niet alleen praktisch, maar ook leuk!

Domotica maakt een huis slim. Met onze kennis en ervaring installeren we een compleet systeem bij u thuis. Van ontwerp tot uitvoering, alles in één hand.

Kom de voorbeelden bekijken in onze showroom.

Installatiehulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

https://koelemanelektro.nl

Bij Koeleman kunt u terecht voor installatiemateriaal voor bekabeling, schakelmateriaal en alles wat u voor uw installatiewerk nodig heeft.

Als u uw klus wilt uitbesteden, of assistentie nodig heeft omdat u zelf niet aan uw installatie wilt (of mag) werken, helpen we u graag.

Bijvoorbeeld met het aanleggen van een extra groep in de meterkast of het installeren van een nieuwe aardlekschakelaar. Of het compleet vervangen van de installatie bij grotere renovaties.

Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto? Of uw huis 'smart' maken? Of de installatie voorbereiden voor zonnepanelen of uw gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat? Daar zijn wij voor!

Ons werkgebied bevindt zich tussen Haarlem, Amsterdam, Hilversum en Utrecht, maar we maken ook wel uitstapjes buiten de regio.

Neem contact op: