Keuken- en inbouwapparatuur Showroom Koeleman Elektro Mijdrecht
Keuken- en inbouwapparatuur Showroom Koeleman Elektro Mijdrecht
Keuken- en inbouwapparatuur Showroom Koeleman Elektro Mijdrecht
Keuken- en inbouwapparatuur Showroom Koeleman Elektro Mijdrecht

Inbouw

Is uw keuken toe aan nieuwe inbouwapparatuur? Of wilt u uw gaskookplaat vervangen door een elektrische? Of een met inductie? En zo’n kokendwaterkraan, hoe werkt dat eigenlijk? In onze winkel kunt u terecht met al uw vragen over inbouwapparatuur.

  • Ruime experience store
  • Goed bereikbaar, parkeerplaats voor de deur
  • Lekkere kop koffie staat klaar
  • Bij ons neemt u niet alleen een product af, maar we zorgen dat het thuis op de juiste plek komt te staan én dat u er direct mee aan de slag kunt.

Meer over Inbouw

Inbouwadvies op maat

In onze showroom hebben we een ‘demonstratiekeuken’ ingericht. Hierin staat alle keukenapparatuur overzichtelijk bij elkaar. Wij adviseren u over een kokendwaterkraan of een kookplaat, tot aan de complete vervanging van al uw apparatuur.

Energiebesparing

De huidige generatie inbouwapparaten verbruikt aanzienlijk minder energie dan de oudere. Met nieuwe inbouwapparatuur bespaart u dus flink op uw energierekening. We rekenen u het verschil graag voor.

Topmerken, geleverd door specialisten

Wij leveren topmerken inbouwapparatuur. Snel, en volledig of gedeeltelijk geïntegreerd in uw keuken. Ons team van specialisten staat voor u klaar. Van alle apparatuur kennen zij de exacte specificaties en inbouwmaten. Eén van onze elektromonteurs bekijkt of de elektrische installatie wel geschikt is voor uw wensen. Veiligheid staat immers voorop.

Aflevering

Ons eigen personeel komt de inbouwapparatuur afleveren en installeren. Zonder verrassingen en in een keer goed. We kunnen u al het werk uit handen nemen. En blijken er extra installatiewerkzaamheden nodig te zijn? Dan passen we daar gewoon een mouw aan.

De verpakking van de nieuwe apparatuur en de oude apparatuur voeren we vanzelfsprekend milieuverantwoord af.

Veilig aangesloten

Onze elektromonteurs plaatsen de nieuwe apparatuur en sluiten die correct aan. Als dat nodig is, passen ze ook de elektrische installatie aan. Zoals gezegd: alles in een hand, in een keer goed. Dat klinkt gewoon, maar onze klanten zeggen vaak dat wij net een stapje extra zetten. Juist op installatiegebied. Daar zijn wij best trots op. Want installatietechniek zit ons in het bloed!

Plezier in ons vak

Inbouwapparatuur koop je voor jaren gebruiksplezier. Wij zijn altijd blij om u als tevreden klant weer in onze winkel te zien. Voor een kabeltje, stofzuigerzakken of een ledlamp. Bij ons grijp je vrijwel nooit mis!

Installatiehulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

https://koelemanelektro.nl

Koeleman Elektro heeft behalve de winkel ook al meer dan zestig jaar een gespecialiseerd installatiebedrijf. Ook bij onze installatiewerkzaamheden leveren wij de zelfde service en inzet die u van ons gewend bent!

Wat klanten over ons zeggen

Precies nu de wasmachine kapot, zo vlak voor de feestdagen in een kapsalon!
Dat kan je niet hebben uiteraard, en wat een super service. Binnen éėn dag een nieuwe wasmachine gebracht.
Goede service!

- Renata

Complete verbouwing gedaan waarvoor Koeleman Electra, Internet, muziek, etc. heeft gedaan.
Ben zeer tevreden over Koeleman ( kennis, advies, klantvriendelijk, afspraken nakomen, flexibiliteit, etc.).

- Guido

Goede, heldere informatie gekregen over de Sonos apparatuur en zelfs onderdelen uit mogen proberen. De installatie gaf geen problemen voor Jos, alles werkt goed en we genieten er elke dag van!

- Lies

Staan altijd klaar voor je. Netjes geholpen in de winkel en prima service!

- Irma
Snelle storingsanalyse, helaas einde bericht voor de vaatwasser, economisch total-loss. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Kan gebeuren.
- Volker