Inbouw

Is uw keuken toe aan nieuwe inbouwapparatuur? Of wilt u uw gaskookplaat vervangen door een elektrische? Of een met inductie? En zo’n kokendwaterkraan, hoe werkt dat eigenlijk? In onze winkel kunt u terecht met al uw vragen over inbouwapparatuur.

  • Ruime experience store
  • Goed bereikbaar, gratis parkeerplaatsen voor de deur
  • Bij ons neemt u niet alleen een product af, maar we zorgen dat het thuis op de juiste plek komt te staan én dat u er direct mee aan de slag kunt.

Meer over Inbouw

Inbouwadvies op maat

In onze showroom hebben we een ‘demonstratiekeuken’ ingericht. Hierin staat alle keukenapparatuur overzichtelijk bij elkaar. Wij adviseren u over een kokendwaterkraan of een kookplaat, tot aan de complete vervanging van al uw apparatuur.

Energiebesparing

De huidige generatie inbouwapparaten verbruikt aanzienlijk minder energie dan de oudere. Met nieuwe inbouwapparatuur bespaart u dus flink op uw energierekening. We rekenen u het verschil graag voor.

Topmerken, geleverd door specialisten

Wij leveren topmerken inbouwapparatuur. Snel, en volledig of gedeeltelijk geïntegreerd in uw keuken. Ons team van specialisten staat voor u klaar. Van alle apparatuur kennen zij de exacte specificaties en inbouwmaten. Eén van onze elektromonteurs bekijkt of de elektrische installatie wel geschikt is voor uw wensen. Veiligheid staat immers voorop.

Aflevering

Ons eigen personeel komt de inbouwapparatuur afleveren en installeren. Zonder verrassingen en in een keer goed. We kunnen u al het werk uit handen nemen. En blijken er extra installatiewerkzaamheden nodig te zijn? Dan passen we daar gewoon een mouw aan.

De verpakking van de nieuwe apparatuur en de oude apparatuur voeren we vanzelfsprekend milieuverantwoord af.

Veilig aangesloten

Onze elektromonteurs plaatsen de nieuwe apparatuur en sluiten die correct aan. Als dat nodig is, passen ze ook de elektrische installatie aan. Zoals gezegd: alles in een hand, in een keer goed. Dat klinkt gewoon, maar onze klanten zeggen vaak dat wij net een stapje extra zetten. Juist op installatiegebied. Daar zijn wij best trots op. Want installatietechniek zit ons in het bloed!

Plezier in ons vak

Inbouwapparatuur koop je voor jaren gebruiksplezier. Wij zijn altijd blij om u als tevreden klant weer in onze winkel te zien. Voor een kabeltje, stofzuigerzakken of een ledlamp. Bij ons grijp je vrijwel nooit mis!

Wat klanten over ons zeggen

Koeleman Elektro bewijst met snelle, adequate en persoonlijke service en met prima adviezen, het enorme belang van het MKB dat dicht bij haar klanten staat. Een niveau van dienstverlening dat "globalisten" nooit gaan evenaren. Kies daarom voor lokale kanjers. Zij moeten blijven. In ons eigen belang!

- Guus Baaten

telefonisch prettig te woord gestaan over een vriezer: vraag naar degelijkheid en levertijd. Niet op voorraad, 2 dagen, alles perfect gelopen, zelfs als het afleveren een uurtje eerder moet. Dus geheel tevreden en het advies van een andere middenstander “koop lokaal” bleek erg goed uit te pakken. Fa. Koeleman, een tevreden klant rijker! Dank!

 
- Ruud van Halm

Goede service, vriendelijk personeel

- Ron van Buuren

Echt top

- Yvonne van der Burg

Miele vaatwasmachine gekocht. Eerst snelle en prettige mailwisseling over de keuze van de machine. Daarna een fijne, duidelijke en uitgebreide uitleg in de winkel en top-bezorgservice! Machine deskundig aangesloten, ingesteld en opnieuw een uitleg over de werking, heel fijn!

- Monique

Installatiehulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

https://koelemanelektro.nl

Bij Koeleman kunt u terecht voor installatiemateriaal voor bekabeling, schakelmateriaal en alles wat u voor uw installatiewerk nodig heeft.

Als u uw klus wilt uitbesteden, of assistentie nodig heeft omdat u zelf niet aan uw installatie wilt (of mag) werken, helpen we u graag.

Bijvoorbeeld met het aanleggen van een extra groep in de meterkast of het installeren van een nieuwe aardlekschakelaar. Of het compleet vervangen van de installatie bij grotere renovaties.

Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto? Of uw huis 'smart' maken? Of de installatie voorbereiden voor zonnepanelen of uw gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat? Daar zijn wij voor!

Ons werkgebied bevindt zich tussen Haarlem, Amsterdam, Hilversum en Utrecht, maar we maken ook wel uitstapjes buiten de regio.

Neem contact op: