Slim laadstation

Bij een van onze opdrachtgevers hebben we weer een mooi project afgerond: Een dubbel oplaadstation, met daarin de slimste techniek op het gebied van smart charging geschikt voor het laden van twee elektrische auto's.

Dit laadstation is met het (t)huisnetwerk verbonden. Het is daardoor in staat om optimaal de benodigde en de beschikbare capaciteit van het elektriciteitsnetwerk en bij de klant geïnstalleerde zonnepanelen bij hoog- en laagtarief te balanceren.

Dit 'load balancing' levert altijd de optimale capaciteit, ongeacht of er één of twee auto's aan de lader zijn gekoppeld. De laadpaal is voorzien van een standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom.

Meer weten over smart charging? Neem contact met ons op voor een passende aanbieding!

Installatiehulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

https://koelemanelektro.nl

Bij Koeleman kunt u terecht voor installatiemateriaal voor bekabeling, schakelmateriaal en alles wat u voor uw installatiewerk nodig heeft.

Als u uw klus wilt uitbesteden, of assistentie nodig heeft omdat u zelf niet aan uw installatie wilt (of mag) werken, helpen we u graag.

Bijvoorbeeld met het aanleggen van een extra groep in de meterkast of het installeren van een nieuwe aardlekschakelaar. Of het compleet vervangen van de installatie bij grotere renovaties.

Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto? Of uw huis 'smart' maken? Of de installatie voorbereiden voor zonnepanelen of uw gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat? Daar zijn wij voor!

Ons werkgebied bevindt zich tussen Haarlem, Amsterdam, Hilversum en Utrecht, maar we maken ook wel uitstapjes buiten de regio.

Neem contact op: