Actienieuws

Demo Dag bij Koeleman op zaterdag 15 juni
Demo Dag bij Koeleman op zaterdag 15 juni

03 juni 2024

Heeft u al inspiratie voor de komende (sport)zomer? EK voetbal, Olympische Spelen, of gewoon lekker naar een film kijken? Of kokkerellen? Of andere ideëen voor in en om het huis(houden)?

Dat komt goed uit! Op zaterdag 15 juni organiseren wij weer een demodag bij Koeleman Elektro. Er is van alles te beleven, te proeven en te proberen.

We hebben mooie aanbiedingen op al onze topmerken. Jura, Bamix, Laurastar, Fritel, LG, Samsung, Quooker, Miele, Bosch, Siemens, Atag, Pelgrim, Liebherr, Bowers & Wilkins, Denon, Sonos en nog veel meer vindt u in onze grote showroom.

U komt toch ook naar Mijdrecht? Tip: vergeet niet ook te komen genieten van de 30e editie van het straattheaterfestival in het dorpscentrum. Wij zitten daar op korte fietsafstand vandaan, dus vlak in de buurt.

Zien we u ook op zaterdag de 15e? Van harte welkom!

Trakteer jezelf op speciale aanbiedingen
Trakteer jezelf op speciale aanbiedingen

01 maart 2024

Miele viert 125 jaar kwaliteit. Een belofte die blijft.
Wie jarig is deelt uit! Ontdek dus de speciale 125 Edition apparaten met aantrekkelijke aanbiedingen, innovatieve functies en gratis accessoires. Of trakteer jezelf op apparaten uit de 125 Gala Edition collectie en profiteer van gratis accessoires, innovatieve functies en zelfs een gratis garantieverlenging van 125 weken. 

Bowers & Wilkins fans opgelet.
Bowers & Wilkins fans opgelet.

31 oktober 2023

We hebben een aantal mooie aanbiedingen. Bowers & Wilkins voorraad modellen met een hele mooie korting tot 40%!

Koeleman Cadeaubon biedt uitkomst!
Koeleman Cadeaubon biedt uitkomst!

15 april 2023

Heeft u geen idee wat u voor een verjaardag, Valentijn, Moederdag of Vaderdag, Sint Nicolaas of Kerst of zomaar een andere gelegenheid wilt geven of krijgen? Denk dan eens aan een Koeleman Cadeaubon.

De bon is in elke prijsklasse te koop in onze winkel.